БулфотоУбийство е извършено в село Попович, Бяла на 22 март вечерта,

...
БулфотоУбийство е извършено в село Попович, Бяла на 22 март вечерта,
Коментари Харесай

Убийство в Бяла в затворено заведение с бар стол

Булфото

Убийство е осъществено в село Попович, Бяла на 22 март вечерта, оповестяват от варненската полиция.

На 22.03.2021г., в 23:17 ч е получен сигнал, че в с. Попович, общ. Бяла, в помещение /бивше заведение/ е открит в безпомощно положение 40-годишен мъж от същото село. На мястото екип на ЦСМП - гр.Бяла установи гибелта на лицето.

При извършените неотложни оперативно – издирвателни дейности, като съпричастен към случая е арестуван 35- годишен мъж от селото. 

Установено е, че към 18:00 ч. на 22.03.2021 година двамата мъже отишли в помещението да се почерпят. Между двамата поражда скандал, който прераства в сборичкване, при което на жертвата са нанесени голям брой удари с бар-стол. 

Заподозреният за причинител на действието се прибирал в дома си и опитал да  унищожи улики, свързани с действието. 

На мястото на произшествието е осъществен оглед, казусът е докладван на прокурор при Окръжна прокуратура – Варна. Образувано е досъдебно произвеждане. С разпореждане на прокурор за 72 ч. е арестуван 35-годишния мъж, обвинен за причинител на действието. Работата по случая продължава.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР